Gezichtsbehandelingen

De basis voor een goede huidverzorging is de dagelijkse reiniging van de huid. Voordat de werkstoffen in een verzorgingsproduct hun werk kunnen doen, moet de huid worden ontdaan van make-up resten en vuil. Voor een optimale huidverzorging gebruiken wij sinds kort bij onze gezichtsbehandelingen Skeyndor (voorheen Webecos).

Producten

Skeyndor

Skeyndor is afgeleid van 'skin' (huid) en 'd’or' (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gelaat en lichaam.

the SCIENTIFIC SKINCARE!

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit. De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

skeyndor

Meditopics

Voor onze specialistische behandelingen, waarbij we met een moeilijke huid te maken hebben, maken we gebruik van producten  van Meditopics. De producten zijn hypoallergeen en bevatten geen of zo weinig mogelijk kleur- en geurstoffen.
De producten zijn ontwikkeld in intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen. Hierdoor voldoen producten van Meditopics aan alle eisen die door huidtherapeuten gesteld worden wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie.

Toepassing

Producten van Meditopics zijn zeer geschikt om te gebruiken bij:

  • acne

 

Meditopics