Gezichtsbehandelingen

Personal Beauty is gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen. Voor een stralende en gezonde huid zijn professionele gezichtsbehandelingen onmisbaar. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand als het gaat om huidverzorging.

Naobay

Het merk Naobay staat voor ‘Natural And Organic Beauty And You’. Dit betekent dat deze lijn geheel natuurlijk is, daarnaast is het erg duurzaam en niet getest op dieren. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor dit erg goed is voor het milieu.

Naobay is ontstaan in Valencia in Spanje en geproduceerd door een passievol familiebedrijf. De producten bestaan uit natuurlijke en biologische ingrediënten en zijn vrij van toxische stoffen zoals parabenen, siliconen of PEG’S.

Het is geschikt voor alle huidtypes en voelt fris en zacht aan, nadat je de producten van Naobay hebt gebruikt voel je je weer helemaal ontspannen.

Meditopics

Voor onze specialistische behandelingen, waarbij we met een moeilijke huid te maken hebben, maken we gebruik van producten  van Meditopics. De producten zijn hypoallergeen en bevatten geen of zo weinig mogelijk kleur- en geurstoffen.
De producten zijn ontwikkeld in intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen. Hierdoor voldoen producten van Meditopics aan alle eisen die door huidtherapeuten gesteld worden wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie.

Toepassing

Producten van Meditopics zijn zeer geschikt om te gebruiken bij:

  • acne

 

Meditopics