Als u helemaal wilt ontspannen, neem dan een ontspanningsmassage in Zoetermeer. Schoonheidssalon Personal Beauty is de expert op het gebied van massages. Bij ons staat de klant hoog in het vaandel. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en ontwikkelen voor iedere klant een originele benadering om zo de beste resultaten te behalen bij een ontspanningsmassage in Zoetermeer.

Ontspanningsmassage Zoetermeer

Als u voor een ontspanningsmassage naar Zoetermeer gaat, wordt u gemasseerd in een rustige omgeving. Wij maken gebruik van verschillende massagetechnieken, die worden opgebouwd in druk. Eerst maken we de huid rustig los. Met iets meer druk wordt daarna de doorbloeding gestimuleerd. Vervolgens wordt er stevige druk gebruikt om de spieren en het vetweefsel los te maken. Tot slot wordt u nog zachtjes gemasseerd. Een ontspanningsmassage in Zoetermeer gebeurt altijd op geleide van uw ademhaling.

Voor wie niet van lichamelijk contact houdt hebben wij een speciale ontspanningsmassage ontwikkeld in Zoetermeer. Bij deze massage wordt een massagestoel gebruikt die diverse druktechnieken toepast op de rug, nek, schouders, armen en handen. De stoelmassage in Zoetermeer is een populaire ontspanningsmassage die u geheel tot rust kan laten komen.

Naast een ontspanningsmassage bieden wij ook andere massages in Zoetermeer. U kunt bij ons ook terecht op de volgende pagina’s voor meer informatie:

  • Sportmassages
  • Bindweefselmassages
  • Blessurepreventie

Hier vindt u meer informatie over onze ontspanningsmassage en andere massages in Zoetermeer. Als u nog vragen heeft, twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles dat u wilt weten over onze massages en andere diensten.