Personal Beauty; Beste salon van Zoetermeer

Personal Beauty is een allround schoonheidssalon met meerdere schoonheidsspecialisten die elk hun vak verstaan. Schoonheidssalon Personal Beauty is gevestigd in fitnesscentrum Personal Sports Club en heeft daar binnen twee salons voor gezichtsbehandelingen, massages, harsen, epileren en vele andere behandelingen. Gezond zijn gaat gepaard met uiterlijke verzorging en daarom is de combinatie een ideaal uitgangspunt. Iedereen is welkom om de behandelingen van beautysalon Personal Beauty te gebruiken ook al sport u niet bij Personal Sports Club. De behandelingen zijn daar van hoge kwaliteit en zeer betaalbaar. De goedkoopste van Zoetermeer en omgeving, omdat de salon een onderdeel is van het sportcentrum houdt beautysalon Personal Beauty de prijzen laag en aantrekkelijk.

De specialisten zijn allemaal allround Beauty-experts op het gebied van wellness, huidverbetering, massage, epileren en verdere uiterlijke verzorging

Om zichtbare en voelbare huidverbetering te realiseren gebruikt schoonheidssalon Personal Beauty natuurlijke producten van Noabay dat zijn producten zonder valse beloftes, volledig door de natuur geïnspireerd, duurzaam en milieuvriendelijk en de producten zijn niet op dieren getest! Daarom kunnen zij  huidproblemen als Acne, Huidverslapping en Huidveroudering effectief aanpakken. Tevens zijn is de schoonheidssalon gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering

HUIDVERBETERING
Verbetering voor je huid is een traject die je samen doet met verzorging en goede werkzame natuurlijke producten. De schoonheidssalon verzorgd huidverbeterende behandelingen en thuis zet je het huidverbeterende proces vervolgens zelf voort met de producten van Noabay.

Personal Beauty behandelt elk persoon met passie en doet eerst een huidanalyse over de huidtype en huidconditie om vervolgens met de natuurlijke producten Noabay een gezonde en mooie huid te bewerkstelligen. Een gezonde huid gaat gepaard met goede verzorging, maar ook gezonde voeding en beweging door te sporten. De schoonheidsspecialisten kunnen je daar goed over adviseren.

Ons beautysalon beschikt over de juiste natuurlijke huidverbeterende producten voor jouw huid in combinatie met een professionele advies van onze schoonheidsspecialisten en de  huidverbeterende specialistische behandelingen geven we uw huid de juiste aanpak om huis mooi huidproblemen te voorkomen en mooi te houden.

BINDWEEFSEL MASSAGE
Heeft u meer nodig om te ontspannen en uw huid te verstevigen? De bindweefselmassage van ons massagesalon stimuleert de huiddoorbloeding, en reduceert blokkades. Onze masseurs doet een bindweefselmassage die uw huid verstevigt. Door de massage krijgt uw huid een verbeterde doorbloeding daardoor is het beter in staat voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten.

Voor een beste resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig, maar één massage kan al heel veel goeds doen. Naarmate u meerdere behandelingen ondergaat, wordt het weefsel soepeler en wordt uw huid beter. Door de bindweefselmassage raakt uw huid beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Bij ons  massagesalon is een bindweefsel massage is een manuele behandeling en dit doen wij zonder gebruik van apparaten onze behandeling bestaat auit een stevige een massage. Het is een snelle en effectieve manier om de huid te verbeteren. Tijdens de behandeling wordt uw  doorbloeding beter en de collageen gestimuleerd, dit zorgt voor een gezonde maar vooral stevige huid. Ook de fijne lijntjes en contouren worden minder zichtbaar.

De voordelen van Bindweefselmassage door massagesalon Personal Beauty:

•Onderhuidse verklevingen verdwijnen
•Cellulitis verminderd en uw huid wordt beter
•Vet wordt beter afgebroken valt sneller af als u erbij gaat fitnessen
•Uw huid wordt beter doorbloed
•Uw versteviging en verjonging van het huid
•Conditie van uw huid wordt beter
•Minder snel vermoeide benen

GEZICHTSBEHANDELINGEN
Indien u uw huidconditie wil verbeteren en uw huid intensiever wil reinigen adviseren wij uit één van onze huidverbeteringsbehandelingen. Onze gezichtsbehandeling van ons beautysalon in Zoetermeer wordt er eerst een huisanalyse gemaakt van de probleemzones van de huid en daarna wordt er gekeken welke behandeling het beste bij past en hoe wij dit optimaal kunnen verbeteren. Onze behandelingen worden in goed overleg gedaan en met u de mate van  massage en dieptereiniging gedurende behandeling vooraf goed besproken.

HARSEN
Ons schoonheidspecialisten zijn gespecialiseerd in het harsen van het lichaamshaar en gezichtshaar. Omdat schoonheidsalon staat bekend om zijn vele goede, maar vooral scherp geprijsde harsbehandelingen. Of het nou uw bovenlip, kin, wangen zijn of uw oksels, armen, benen wij zijn de harsspecialist. Ons schoonheidssalon gebruikt speciale hars voor het voor verschillende zones van lichaam en gezicht. De schoonheidsspecialisen van Beautysalon Personal Beauty gebruiken hars  speciaal voor de gevoelige huid. Na het aanbrengen van de hars wordt de hars verwijderd met een vloeiende beweging met een katoen strip, de schoonheidsspecialiste zorgt er voor dat alle haartjes worden verwijderd. Na het harsen gebruiken verzachtende en herstellende crème voor uw huid.
Van vervelende haartjes op de benen, armen, oksels, bikinilijn of rug de schoonheidspecialisten van Personal Beauty verwijderen ze helemaal en zorgen dat u een zachte huid hebt. Wij geven de voorkeur aan harsen omdat de aartjes worden met wortel en al worden verwijdert en blijven een stuk langer weg tot wel 6 weken na het harsen. Als u vaker harst merkt u dat de haartjes minder snel terug komen en dunner worden. U zult merken dat het harsen veel minder pijn doet, toch nog angstig? Neem dan een paracetamol een half uur voor de behandeling, dat helpt de pijn verzachten. Het is wel van belang als u de haartjes wil laten harsen dat ze dan minimaal 1 cm lang zodat ze niet afbreken tijdens het harsen.

Naast het harsen is ons schoonheidssalon ook goed in het verven van de wimpers epileren van de wenkbrauwen of het harsen van uw bovenlip, deze behandelingen nemen niet zoveel tijd in beslag en u kunt ze combineren met een gezichtsbehandeling of een ontspanningsmassage.

Kies een Schoonheidssalon met ervaring en passie voor beauty

Personal Beauty is een professionele beautysalon met ervaren schoonheidsspecialisten. Onze schoonheidssalon staat voor kwaliteit op het gebied van huidverzorging en huidverbetering, omdat elke huid anders is. Wij hanteren scherpe prijzen en garanderen een top, maar vooral vakkundige beauty behandeling. In schoonheidssalon Personal Beauty wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke kwalitatieve producten van Noabay. Personal Beauty is sinds 2010 uitgegroeid tot een luxe schoonheidssalon en is gesitueerd in het woonhart van Zoetermeer waar u achter gratis kunt parkeren of voor na 18:00 uur. Ons salon biedt verschillende specialistische behandelingen voor de huid. Bij ons schoonheidssalon kunt u  terecht voor ontspanningsmassages, gezichtsbehandelingen, bindweefsel massages, waxing en huidverzorgings behandelingen. Ons schoonheidssalon is gericht op huidverbeterende- en ontspanningsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Beautysalon Personal Beauty staat voor kwaliteit, aandacht, vakkundig, persoonlijk, deskundig advies en behandeling

Ons advies is om te ontstressen en jezelf te verwennen met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Ben je zwanger of loopt je over van de stress, is je hormoonhuishouding niet op orde, wacht dan niet te lang en geef je spieren en huid de juiste behandeling met een combinatie beautytreatment van schoonheidssalon Personal Beauty gevestigd in het woonhart van Zoetermeer Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe maar een noodzaak. Om je huid goed in conditie te houden kan je er niet jong genoeg mee beginnen dagelijkse verzorging en één keer per maand een behandeling bij ons beautysalon is geen overbodige luxe zeker in de pubertijd. Schoonheidsinstututen adviseren vanaf 13 jaar regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist om het huid te reinigen en overmatig talg te reinigen om een onzuivere huid, puisjes, verstopte poriën, ingegroeide haartjes, pigmentvlekken of meeeters te verwijderen en de huis weer perfect in staat te brengen. Als het gaat om het huidverouderingproces te vertragen adviseren wij geregeld  een behandeling te nemen op het gebied van reiniging en hydratatie, stimuleren en activeren van collageen. Geen huis is hetzelfde en daarom beginnen wij eerst met huidanalyse nadat uw type huid is stemmen wij de beste behandelmethode af en beginnen met een beautybehandeling te geven om uw huid in perfecte staat te brengen. Ons beautysalon heeft ook cadeaubonnen die u voordelig kunt inkopen bij onze receptie voor een gepaste cadeau voor een verjaardag, jubilem, zwangerschap of andere feestelijke gelegenheden. 

Personal Beauty; de beste salon van Zoetermeer

Personal Beauty is een allround schoonheidssalon met meerdere schoonheidsspecialisten die elk hun vak verstaan. Schoonheidssalon Personal Beauty is gevestigd in fitnesscentrum Personal Sports Club en heeft daar binnen twee salons voor gezichtsbehandelingen, massages, harsen, epileren en vele andere behandelingen. Gezond zijn gaat gepaard met uiterlijke verzorging en daarom is de combinatie een ideale uitgangspunt. Iedereen is welkom om de behandelingen van beautysalon Personal Beauty te gebruiken ook al sport u niet bij Personal Sports Club. De behandelingen zijn daar van hoge kwaliteit en zeer betaalbaar. De goedkoopste van Zoetermeer en omgeving, omdat de salon een onderdeel is van het sportcentrum houdt beautysalon Personal Beauty de prijzen laag en aantrekkelijk.

De specialisten zijn allemaal allround Beauty-experts op het gebied van wellness, huidverbetering, massage, epileren en verdere uiterlijke verzorging. Om zichtbare en voelbare huidverbetering te realiseren gebruikt schoonheidssalon Personal Beauty natuurlijke producten van Noabay. Dat zijn producten zonder valse beloftes, volledig door de natuur geïnspireerd, duurzaam en milieuvriendelijk en de producten zijn niet op dieren getest! Daarom kunnen zij huidproblemen als acne, huidverslapping en huidveroudering effectief aanpakken. Tevens zijn is de schoonheidssalon gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering

HUIDVERBETERING
Verbetering voor je huid is een traject die je samen doet met verzorging en goede werkzame natuurlijke producten. De schoonheidssalon verzorgd huidverbeterende behandelingen en thuis zet je het huidverbeterende proces vervolgens zelf voort met de producten van Noabay.

Personal Beauty behandelt elk persoon met passie en doet eerst een huidanalyse over de  huidtype en huidconditie om vervolgens met de natuurlijke producten Noabay een gezonde en mooie huid te bewerkstelligen. Een gezonde huid gaat gepaard met goede verzorging, maar ook gezonde voeding en beweging door te sporten. De schoonheidsspecialisten kunnen je daar goed over adviseren.

Ons beautysalon beschikt over de juiste natuurlijke huidverbeterende producten voor jouw huid in combinatie met een professioneel advies van onze schoonheidsspecialisten en de huidverbeterende specialistische behandelingen geven we uw huid de juiste aanpak om huis mooi huidproblemen te voorkomen en mooi te houden.

BINDWEEFSEL MASSAGE
Heeft u meer nodig om te ontspannen en uw huid te verstevigen? De bindweefselmassage van ons massagesalon stimuleert de huiddoorbloeding, en reduceert blokkades. Onze masseurs doen een bindweefselmassage die uw huid verstevigt. Door de massage krijgt uw huid een verbeterde doorbloeding. Daardoor is het beter in staat voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten.

Voor een beste resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig, maar één massage kan al heel veel goeds doen. Naarmate u meerdere behandelingen ondergaat, wordt het weefsel soepeler en wordt uw huid beter. Door de bindweefselmassage raakt uw huid beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Bij ons  massagesalon is een bindweefsel massage is een manuele behandeling en dit doen wij zonder gebruik van apparaten onze behandeling bestaat uit een stevige een massage. Het is een snelle en effectieve manier om de huid te verbeteren. Tijdens de behandeling wordt uw  doorbloeding beter en de collageen gestimuleerd, dit zorgt voor een gezonde maar vooral stevige huid. Ook de fijne lijntjes en contouren worden minder zichtbaar.

De voordelen van bindweefselmassage door massagesalon Personal Beauty:

•Onderhuidse verklevingen verdwijnen
•Cellulitis verminderd en uw huid wordt beter
•Vet wordt beter afgebroken valt sneller af als u erbij gaat fitnessen
•Uw huid wordt beter doorbloed
•Uw versteviging en verjonging van het huid
•Conditie van uw huid wordt beter
•Minder snel vermoeide benen 

GEZICHTSBEHANDELINGEN
Indien u uw huidconditie wil verbeteren en uw huid intensiever wil reinigen adviseren wij uit één van onze huidverbeteringsbehandelingen. Onze gezichtsbehandeling van ons beautysalon in Zoetermeer wordt er eerst een huisanalyse gemaakt van de probleemzones van de huid en daarna wordt er gekeken welke behandeling het beste bij past en hoe wij dit optimaal kunnen verbeteren. Onze behandelingen worden in goed overleg gedaan en met u de mate van massage en dieptereiniging gedurende behandeling vooraf goed besproken.

HARSEN
Ons schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in het harsen van het lichaamshaar en gezichtshaar. Omdat ons schoonheidssalon bekend staat om zijn vele goede, maar vooral scherp geprijsde harsbehandelingen. Of het nou uw bovenlip, kin, wangen zijn of uw oksels, armen, benen wij zijn de harsspecialist. Ons schoonheidssalon gebruikt speciale hars voor het voor verschillende zones van lichaam en gezicht. De schoonheidsspecialisten van Beautysalon Personal Beauty gebruiken hars speciaal voor de gevoelige huid. Na het aanbrengen van de hars wordt de hars verwijderd met een vloeiende beweging met een katoen strip, de schoonheidsspecialiste zorgt er voor dat alle haartjes worden verwijderd. Na het harsen gebruiken verzachtende en herstellende crème voor uw huid. 

Van vervelende haartjes op de benen, armen, oksels, bikinilijn of rug de schoonheidsspecialisten van Personal Beauty verwijderen ze helemaal en zorgen dat u een zachte huid hebt. Wij geven de voorkeur aan harsen omdat de haartjes worden met wortel en al worden verwijdert en blijven een stuk langer weg tot wel 6 weken na het harsen. Als u vaker harst merkt u dat de haartjes minder snel terug komen en dunner worden. U zult merken dat het harsen veel minder pijn doet, toch nog angstig? Neem dan een paracetamol een half uur voor de behandeling, dat helpt de pijn verzachten. Het is wel van belang als u de haartjes wil laten harsen dat ze dan minimaal 1 cm lang zodat ze niet afbreken tijdens het harsen.
Naast het harsen is ons schoonheidssalon ook goed in het verven van de wimpers epileren van de wenkbrauwen of het harsen van uw bovenlip, deze behandelingen nemen niet zoveel tijd in beslag en u kunt ze combineren met een gezichtsbehandeling of een ontspanningsmassage..